Zaterdag 16 maart is het zover: de museumnacht voor kids. Kaartjes zijn  nu al te koop aan de kassa van Museum Swaensteyn. Een ticket geeft toegang tot Museum Swaensteyn, Huygens’ Hofwijck, Kinderboekwinkel In de Wolken, Molen de Vlieger en de Haagse musea. Met een leuk programma speciaal voor kids, verandert Museum Swaensteyn voor één avond in Elfsteyn. Waar de elfjes tot leven komen en men een speurtocht maakt langs de elfendeurtjes. Versier de eigen cupcake, maak een elfenhuisje of toverstokje, luister naar mooie fantasieverhalen, dans mee met de workshop of laat je schminken en leg het vast in de photobooth. Bij Molen de Vlieger is er een speurtocht voor de oudere jeugd, voor de kleintjes is er een theatervoorstelling.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter