Nieuws
Oude Tolbrug ’s nachts dicht voor autoverkeer

Tot en met 24 februari en van 5 tot en met 6 maart is de Oude Tolbrug over de Vliet – tussen de Westvlietweg en de Fonteynenburghlaan in Voorburg – ’s nachts gestremd voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens die nachten langere wachttijden verwachten vanwege het openen en sluiten van de brug. Tijdens de werkzaamheden zal de brug een aantal keer een hele dag niet toegankelijk zijn. De werkzaamheden aan de Oude Tolbrug bestaan uit het compleet reinigen en herstellen van het metselwerk en beton. Ook wordt de aandrijving gecontroleerd en waar nodig vervangen. Daarnaast wordt de elektrotechnische installatie vervangen en wordt er een nieuwe slijtlaag op het wegdek aangebracht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter