Nieuws
Politieauto in brand gestoken

Gisteravond laat is in de Van Everdingenstraat in de Voorburgse wijk Bovenveen een politieauto in brand gestoken. De agenten hadden de wagen geparkeerd omdat zij in de straat een hennepkwekerij gingen ontmantelen. Rond elf uur hoorden omwonenden een harde knal waarna de vlammen uit de wagen sloegen. Toen de brandweer kwam bleek de auto total-loss. Een politiekraan kwam later in de nacht het wrak weghalen. Van de dader of daders ontbreekt elk spoor. De politie zoekt getuigen. Die kunnen zich melden via 0900 – 8844 of, anoniem, via 0800 – 7000. In de buurt gaat het gerucht dat er een pyromaan actief is. Het is al de zoveelste keer dit jaar dat er een auto in brand is gestoken. Voor heel Voorburg staat het aantal auto’s waarbij sinds de jaarwisseling brand uitbrak op elf.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter