Bericht voor alle single ladies & men: heb je nog geen date voor Valentijnsdag, loop dan op de Dag van de Liefde binnen bij VakantieXperts. Alle 225 reisbureaus zetten donderdag hun deuren open voor een afspraak met een van de persoonlijke reisadviseurs. Of het nu een speeddate of een uitgebreide ontmoeting wordt, één ding staat vast: je gaat vol reisinspiratie weer naar buiten. Alle Valentijnbezoekers ontvangen een presentje en maken bovendien kans op een weekend Parijs voor twee personen, met een reischeque ter waarde van € 500,-.

Op 14 februari zijn de reisbureaus van VakantieXperts gehuld in romantische sferen. Bij kaarslicht delen de Persoonlijke Reisadviseurs een wereld aan expertise en persoonlijke reiservaringen met de bezoeker. Of deze nu op zoek is naar een avontuurlijke autorondreis naar de Azoren, een culinaire trip naar Schotland of een actieve wintersportvakantie in Finland, de Reisexperts leggen hun passie en kennis in het samenstellen van een reis op maat die alle verwachtingen overtreft. En met 225 reisbureaus verspreid door heel Nederland, hoeven reislustige Valentijns niet ver te reizen om nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Iedereen die deelneemt aan de speciale Valentijnsactie in de VX-reisbureaus maakt kans op een reis naar de ultieme stad van de liefde, Parijs. De winnaar van de reischeque ter waarde van € 500,- wordt op 15 februari via de Facebookpagina van de reisorganisatie bekendgemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter