Nieuws
Weer problemen bij Kulturhus Stompwijk

Er zijn weer problemen bij het Kulturhus in Stompwijk. De bouwer, SSB, kan de contractuele plicht om te zorgen voor speel- en fietsvoorzieningen niet nakomen. Een financier die men daarvoor had gevonden is afgehaakt. B&W hebben nu besloten dit onderdeel uit het contract met SSB te halen en opnieuw aan te besteden. Ondertussen richt de gemeente zelf het voorplein in, in afwachting van de sloop van de bestaande school die opgaat in het Kulturhus. Na die sloop volgt een definitieve inrichting van de buitenruimte bij het Kulturhus waarvoor dan een nieuwe aannemer gevonden moet worden. Eerder bleek al dat het Kulturhus veel duurder werd dan verwacht. Bovendien bleek de grond vervuild  te zijn. Die vervuiling werd op kosten van de gemeente opgeruimd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter