De politie wil weten wie maandagavond hun auto in brand heeft gestoken. De recherche is nu op zoek naar getuigen. De politieauto is maandagavond 11 februari in brand gestoken in de Van Everdingenstraat in Voorburg. Agenten waren ter plaatse om een hennepkwekerij te ontmantelen, die was ontdekt in een woning. Zij waren hier druk mee bezig toen rond 23:00 uur bleek dat de politieauto die zij verderop in de straat hadden geparkeerd in brand stond. Omdat er in de buurt van de auto een brandend voorwerp werd gezien gaat de politie er vanuit dat de brand is aangestoken. De recherche komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien van de brand, of op andere wijze informatie beschikken over de brandstichting. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek, belt u dan met 0900 – 8844. Liever anoniem? Bel dan via Meld Misdaad Anoniem, via het nummer 0800 – 7000.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter