Nieuws
Alweer drie auto’s in brand gestoken

Woensdagavond en -nacht zijn er in Leidschendam-Voorburg drie  auto’s in brand gestoken. Twee aan de Jan Mulderstraat in Voorburg Bovenveen geparkeerde wagens gingen in vlammen op. Dat is twee straten verwijderd van de plek waar maandagavond een politieauto door onbekenden in brand werd gestoken.  In Leidschendam moest het in de Prins Johan Willem Frisolaan (Prinsenhof) een busje van een hondenschool ontgelden. Enkele maanden geleden brandde daar vlak bij nog een busje van welzijnsorganisatie Woej uit. De politie is er inmiddels vrijwel van overtuigd dat er een pyromaan in de gemeente aan het werk is. Een andere optie waar naar gekeken wordt is een criminele jeugdbende die zo zijn macht wil tonen. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter