Activiteiten
Nu aanmelden voor theateruitjes met busvervoer

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden april tot en met juni ligt klaar. Vier maal per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een tweemaandelijks leuk en afwisselend cultureel programma met zes voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan.

Ook nu is er een aantrekkelijk programma: ballet, cabaret, musical en muziek. Het programma is geheel verzorgd: de activiteiten omvatten vervoer met Woej-busjes (u wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht), begeleiding in het theater, koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze of na afloop.

Het maximum aantal deelnemers aan een voorstelling is beperkt tot 16. Wie de afgelopen maanden heeft deelgenomen, krijgt het nieuwe programma automatisch toegezonden. Nieuwe geïnteresseerden kunnen het telefonisch opvragen. En zelf afhalen kan vanaf heden.

Bel voor toezending van het programmaboekje of voor inlichtingen 070 – 386 31 13. Ophalen kan natuurlijk ook: bij wijkcentrum Oranjehoek, Oranje Nassaustraat Voorburg, en in beperkt aantal aanwezig bij wijkcentrum De Plint Frederiklaan Leidschendam en wijkcentrum De Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg. De inschrijving sluit vrijdag 8 maart.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter