Nieuws
Woej getroffen door autobrand

Gisteravond is in de Voorburgse Van Heurnstraat, in de wijk Voorburg-Noord, een loze melding geweest van een autobrand. De melding kwam om kwart voor elf binnen bij de brandweer die met spoed op weg ging. Later bleek het een loze melding te zijn.

Ook is bekend geworden dat er eerder deze week, behalve de vier ‘bekende’ gevallen, ook een busje van welzijnsorganisatie Woej is uitgebrand. Deze stond op het parkeerterrein achter de Prins Frederiklaan Leidschendam (wijk Prinsenhof). Op woensdag 13 februari rond 21.30 sloegen de vlammen uit de wagen. Het voertuig brandde volledig uit. In juli 2018 gebeurde dit ook al met een daar geparkeerde Woej-bus.

Door de brand zijn vele ouderen en kwetsbare inwoners van Leidschendam-Voorburg gedupeerd. De bussen van Woej worden dagelijks ingezet om deze kwetsbare doelgroep naar hun dagactiviteiten te vervoeren.

Het is niet zeker of alle geplande activiteiten voor oud en jong, als het Cultuurmenu, de Winkelbus en dergelijke activiteiten door kunnen gaan. Er wordt bij Woej alles aan gedaan om dit gat in de planning zo snel mogelijk op te lossen.

Woej is hard op zoek naar sponsors die een bijdrage willen leveren om op korte termijn een nieuwe rolstoelbus te kunnen kopen. Wilt u helpen? U kunt zich wenden tot Lucia Lelieveld van Woej. Neem contact op via 070 – 205 47 50 of via info@woej.nl Wij hopen de activiteiten bij Woej Vervoer zo snel mogelijk weer volledig te kunnen hervatten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter