Nieuws
Meer duidelijkheid over nieuwe subsidieregeling

Besluiten hoe de gemeentelijke bezuinigingen eruit gaan zien, zijn nog niet genomen. Wel is er sprake van een nieuw subsidiestelsel binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hiermee krijgt iedere vereniging, club en organisatie te maken. Woensdag 3 april komt hierover meer duidelijkheid. Dan is er een bijeenkomst in het Voorburgse Theater Ludens, waar de gemeente meer duidelijkheid zal geven.

De bedoeling is in ieder geval dat de diverse organisaties samenwerking met elkaar zoeken, om zo het maatschappelijk effect van subsidies te vergroten. Verder wil de gemeente van hen horen welke ideeën er bestaan inzake de inrichting van de nieuwe subsidieregeling. Alle verenigingen, clubs en organisaties zijn deze week per e-mail, met taalfouten, van de bijeenkomst op de hoogte gesteld. Een vergadering, die overigens wordt gecombineerd met een cultuurborrel. Dat alles duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Inderdaad, voor velen onder werktijd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter