In de voorjaarsvakantie organiseert Sport en Welzijn (SenW) weer een activiteitenweek voor de jeugd. De vakantiepret begint maandag 25 februari met de Sport-In, een gezellige sportdag voor kinderen van 6-12 jaar. De rest van de week zijn er tal van leuke activiteiten te doen op de verschillende locaties van SenW in Leidschendam-Voorburg.

Maandag 25 februari kunnen kinderen van 6-12 jaar traditiegetrouw meedoen met de Sport-In, een gezellige sportdag in sporthal De Fluit. Tijdens de Sport-In maken de kinderen kennis met sporten zoals honkbal, turnen, cricket en badminton. De sporten worden gegeven door ervaren trainers van verschillende sportverenigingen. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke goodiebag. Aanmelden vanaf 10:00 uur bij Sporthal De Fluit. Voor een lunchpakket moet zelf gezorgd worden. De toegang is € 4, 50. Er is korting met de Ooievaarspas.

De rest van de vakantieweek zijn er nog veel meer leuke dingen te doen bij SenW. Zo staan er dinsdag 26 februari workshops streetdance en hennakunst voor meiden uit Leidschendam-Voorburg op het programma. En ook een uitstapje naar Jump XL ontbreekt deze vakantie niet. De activiteitenweek wordt afgesloten met een spetterende Fortnite Battle op de Dobbelaan. Haal voor het hele krokusprogramma de Voorjaarsvakantieflyer bij één van de SenW locaties (Fransstraat Voorburg, Dobbelaan Leidschendam) of kijk op: www.senw-lv.nl/agenda

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter