GBLV eert de zelf benoemd wijkvertegenwoordiger  Ap de Heus. GBLV-gemeenteraadslid Sanja Duijvestijn: ,,Recent bereikte Ap de Heus het bericht dat het lintje waar betrokken burger Mirjam Stichter hem voor had opgegeven, helaas aan zijn neus voorbij zou gaan. Onze bekende wijkvertegenwoordiger was blij verrast dat men de moeite had genomen om hem voor te dragen, doch hevig teleurgesteld toen een afwijzing ervan hem onder ogen kwam.” Om de pijn wat te verzachten werd Ap een alternatief lintje opgespeld en een heerlijke frambozen taart van een plaatselijke banketbakker overhandigd.

Zelf zegt Ap de Heus: ,,Hoewel ik niet op een lintje zit te wachten,  waren Mirjam Stichter en nog meer mensen en ook  Gemeentebelangen bezig om voor mij een lintje te krijgen. Ik vind het naar voor de mensen die voor mij geschreven hebben. Ik zit er zelf niet mee en ze hoeven het voor mij nooit meer te doen, want ik wil helemaal niet geëerd worden. Ik wil enkel de mensen helpen dat is belangrijker. Daar krijg je meer warmte en liefde en steun van. Nu kwamen Sanja Duijvesteijn en Bram van Popering  een heerlijke taart brengen en ik kreeg van hen persoonlijk ook een lintje. Dat was heel leuk en dat waardeer ik.”

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter