Dit zijn de voorstellingen in Theater Ludens in de week van donderdag 21 tot en met dinsdag 26 februari.

Vrijdag 22 februari: Cabaret / Oeloek / Droeftoeters. Aanvangstijd: 20.30 uur. Toegangsprijs: € 19,00. Droeftoeters is een hilarische achtbaan van krankzinnige dialogen, muzikaal vuurwerk en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de ander en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?

Zaterdag 23 februari 2019:   Cabaret / Jan Beuving / Rotatie.  UITVERKOCHT

Dinsdag 26 februari: Matinee / Cinema + / High Society (VS 1956). Aanvangstijd: 13.00 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Musical van Charles Walters.Met o.a. Bing Crosby, Grace Kelly en Frank Sinatra. Vermakelijke musicalversie van de romantische komedie The Philadelphia Story (1940). Society-meisje (Kelly) staat op het punt te trouwen als ze een verslaggever (Sinatra) tegen het lijf loopt. Bing Crosby is de jaloerse ex-echtgenoot. Sterke openingsscène met Louis Armstrong en de zijnen die in een rijdende bus de titelsong vertolken. Maar er staan meer mooie nummers op het programma: True Love, Who Wants to be a Millionaire? en het Crosby-Sinatra duet Well, Did You Evah. Grace Kelly ging vanaf 1957 als Gracia Patricia, prinses van Monaco door het leven.

Dinsdag 26 februari: Cinema + / I, Tonya (VS 2017). Aanvangstijd: 20.00 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Biografie van Craig Gillespie. Met o.a. Margot Robbie, Sebastian Stan en Allison Janney. Biopic over de Amerikaanse kunstschaatsster Tonya Harding, die in 1994 even wereldnieuws was toen haar concurrente Nancy Kerrigan door ene Shane Stant verwond werd, waarvan Harding op de hoogte zou zijn geweest. Regisseur Gillespie (Lars and the Real Girl) maakte een heerlijke, soms schrijnende maar vaak ook hilarische film over klassenverschil (Harding was “white trash”, Kerrigan een “prinses”), roem en media-aandacht, maar de film is van de Australische actrice Robbie, die mee-produceerde en onvergetelijk is als de beetje lompe, maar ook baanbrekende en onverzettelijke Harding.

U kunt kaarten bestellen via de website www.theaterludens.nlDe kassa is geopend van donderdag t/m zaterdag van 14.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoon kassa: 387 11 68.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter