Nieuws
Volop wensen voor actie NLDoet

Er zijn op dit moment 24 klussen aangemeld voor de actie NLDoet, die vrijdag 15 en zaterdag 16 maart wordt gehouden. Het betreft allemaal projecten waarvoor de hulp van vrijwilligers nodig is. Recente aanmeldingen zijn onder meer het project ‘Een groene tuin voor Damsigt’, waarbij men de tuin naast het buurthuis wil opknappen en het opknappen van een ontmoetingscentrum voor ouderen bij Florence. ,,Wij hebben een grote wens,wij willen heel graag een opfrissing van de muren dus verven met andere lampen ophangen en graag andere frisse kleur geluiddempende gordijnen om onze uitstraling als wijkontmoetingscentrum nog een warmer , gezelliger en veilig gevoel te kunnen geven aan de wijkbewoners en cliënten die bij ons op de dagverzorging aanwezig zijn”, aldus de toelichting .

Reakt wil juist weer een high tea voor alle deelnemers , buurtbewoner, vrijwilligers en de medewerkers. Jeugdmanege Hestar wil het parkeerterrein ombouwen tot paddock voor de pony’s zodat ze lekker buiten kunnen lopen. ,,We moeten palen zetten, schuttingen plaatsen, en (deels) stenen eruit halen.” De bewoners van woonzorgcentrum Schoorwijck zouden heel blij zijn als op de terrassen de bloembakken worden gevuld met vrolijke bloemen/planten. Sinds kort is er een tweede terras erbij gekomen, omdat de bewoners graag buiten zitten zodra het zonnetje gaat schijnen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter