Wethouder Robert van Asten (Cultuur) en minister Ingrid van Engelshoven (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) hebben de feestelijke opening van de voormalige Amerikaanse ambassade verricht. Totdat het pand aan de Lange Voorhout in Den Haag is verkocht, verzorgt WEST (een nationale instelling voor beeldende kunst) wisselende exposities in het gebouw. WEST Den Haag start met vier tentoonstellingen: Assemble, Candice Breitz, Roussel/Brisset/Duchamp & Tehching Hsieh. Het volledige programma is te vinden op de website www.westdenhaag.nl Elke zondag organiseert WEST een rondleiding in de ambassade. Deze gaat onder meer langs de bijzondere bibliotheek, het auditorium, de conference room en de ambassadeurskamer. Meer informatie onder www.onzeambassade.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter