Het foodfestival Foodstock verhuist dit jaar naar een nieuwe plek in Voorburg. Waren de trucks met eten en drinken vorig jaar nog te vinden in Vreugd en Rust, deze keer verkast men naar het Noteboompark aan de Prins Bernhardlaan. Zo krijgt na het Huygenskwartier nu ook winkelcentrum de Julianabaan een groot evenement. Foodstock Voorburg wordt van 21 tot en met 23 juni gehouden. Het Noteboompark is gedurende drie dagen het decor voor een weekend lang genieten van eten, drinken & muziek. Foodstock is gratis toegankelijk.

Omdat 2019 een jubileumjaar is voor zowel Foodstock als Woodstock (een belangrijke inspiratiebron) pakt de organisatie van het foodtruckfestival extra groots uit. Er is een nieuwe huisstijl gelanceerd en op basis hiervan heeft ook de complete decoratie van het terrein een facelift gekregen. Daarnaast zal het kinderplein nog verder worden uitgebreid voor nog meer speelplezier voor de allerkleinsten. Om de service richting de bezoekers nog verder te verbeteren is het muntensysteem afgeschaft en zijn overgebleven munten dus verleden tijd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter