De zesde editie van de Interservice IQ-quiz heeft in het Sint Maartens College in Voorburg het prachtige bedrag van 7500 euro opgeleverd. De avond werd georganiseerd door Rotaryclub Voorburg-Vliet. De opbrengst komt ten goede gekomen aan Basalt Revalidatie (voorheen Sophia Revalidatie), afdeling tyltylcentrum de Witte Vogel in Den Haag.  Het geld zal worden bestemd voor de aanschaf van een zogenoemd Akka-plateau. Met dit plateau kunnen kinderen met een meervoudige beperking op een veilige, gecontroleerde manier leren omgaan met het rijden in een rolstoel.

Het werd een spannende avond waarop zo’n 200 leden van verschillende serviceclubs (Rotary, Lions, Soroptimist, Round Table, Probus en Past-Rotary) met elkaar de strijd aangingen om de felbegeerde wisselbeker. De teams werden in 12 rondes van 10 vragen beproefd op hun kennis van onder andere IJsland, honden, actualiteiten en Italiaanse pasta’s. De avond werd afgerond met een sprankelende muzikale performance van de BB Queenies, waarbij 10 muziekvragen moesten worden beantwoord.

De winnaar van de avond werd het team van Rotaryclub Voorburg, dat door burgemeester Klaas Tigelaar de wisselbeker kreeg uitgereikt. Hierna kon hij aan twee  ergotherapeuten  van Basalt Revalidatie de  mooie opbrengst bekend maken van €7.500,-.

Interesse in Rotaryclub Voorburg-Vliet? Zie https://www.rotary.nl/voorburgvliet/ voor meer informatie.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter