Cartouche JA2 heeft zich rechtstreeks geplaatst voor de finaledag van het Nederlands Kampioenschap voor Jongens A2-teams. In de eerste wedstrijd won het team knap met 1–0 van het sterker geachte Rotterdam JA2. Daarna kwam Cartouche achter tegen een aandringend Almere JA2, maar dankzij een benutte strafcorner kwam het langszij (1-1). Doordat Rotterdam de laatste wedstrijd won van Almere, eindigde Cartouche als eerste. Daarmee bemachtigde het team een ticket voor de finaledag op zaterdag 20 april 2019 bij HC Rotterdam. Op deze finaledag strijden zes teams om de titel Nederlands Kampioen JA2. Teams die naast Cartouche JA2 nog kans maken, zijn onder andere Pinoké, Groningen, Schaerweijde, Den Bosch, Rotterdam, Hurley en Amsterdam JA2.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter