,,Water is overal om ons heen. Als waterschap houden wij al het water in Delfland op peil, beschermen het gebied tegen hoogwater en maken afvalwater schoon. En hoe we dat doen, dat bepaal jij. Stem op woensdag 20 maart voor de waterschappen. Wij Nederlanders hebben allemaal iets met water. Omdat we erbij wonen, ervan genieten of ermee leven. Water is overal om ons heen: in sloten, kanalen en rivieren. We hebben water nodig om te douchen, af te wassen, door te spoelen. Maar ook om bomen te laten groeien en oogsten te laten slagen.

Stiekem is iedere Nederlander trots op hoe wij ons tegen het water beschermen en vooral ook mét het water leven. Wist jij dat de waterschappen al dat water in ons land beheren? En hoe ze dat doen, daar heb jij invloed op.

Dus hallo waterwoners, slootjespiekers, doorspoelers, plezierdobberaars, visfanaten, oeververtoevers, miezerfietsers en stormtrotseerders: we mogen weer stemmen. Laat je horen over het water in Delfland en geef je stem tijdens de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart 2019. Meer informatie: https://www.hhdelfland.nl/verkiezingen  ”

(Hoogheemraadschap Delfland)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter