Zeeburgia, AFC’34, DHL, VELO en VUC komen deze zomer naar Voorburg voor de derde editie van de Lex Schoenmaker cup. Een bijzonder toernooi, want Lex is er zelf prominent bij aanwezig. Dat gebeurt zondag 2 juni op de velden van Forum Sport aan de Prins Bernhardlaan.  Deze dag zullen diverse betaald voetbal organisaties en topamateur teams de strijd aan gaan met als inzet de enorme wisselbokaal, die vorig seizoen werd gewonnen door het team van Vitesse. Naast deze enorme wisselbokaal zal ook de beste speler en de beste keeper van het toernooi worden gekroond. Zoals de deelnemers aan onze andere toernooien gewend zijn wordt het een dag waarop minimaal 7 wedstrijden zullen worden gespeeld, het toernooi kent een minimaal deelnemersveld van 32 teams.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter