Het vierde – en tevens laatste – Pop-up atelier wordt zaterdag 9 maart gehouden. Dan bruist het weer van de creativiteit bij SenW aan de Dobbelaan in Leidschendam. Kinderen en volwassenen kunnen meedoen met leuke creatieve workshops van kunstenaars uit Leidschendam-Voorburg. Tijdens het SenW Pop-up Atelier kunnen volwassenen en kinderen kiezen uit twee creatieve workshops. Geïnteresseerden kunnen zich direct bij de kunstenaar(s) inschrijven.

Het programma van zaterdag 9 maart (14:00-16:00 uur):
Voor volwassenen:
* Workshop Aquarel schilderen. Aanmelden bij jc.vd.elst@plante.nl
* Workshop Pastel tekenen. Aanmelden bij loes@loesbotman.nl

Voor kinderen:
* Workshop Recycle monsters maken. Aanmelden bij: latenstein@hotmail.com

* Workshop Haarbanden & haarspeldjes maken. Aanmelden bij enas_oudeh@hotmail.com

Vermeld bij de inschrijving dat het gaat om een Cultuurkaartworkshop en vergeet niet de workshopbon uit het boekje mee te nemen en in te leveren. Contant betalen bij de kunstenares.

Het Pop-up atelier en de creatieve workshops horen bij de Cultuurkaart L-V. Met de Cultuurkaart kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg gratis of met korting workshops, proeflessen en andere leuke activiteiten volgen bij meer dan 55 kunst- en cultuuraanbieders uit de gemeente. De Cultuurkaart is gratis af te halen bij alle SenW locaties, het Servicecentrum van de gemeente, Bibliotheek aan de Vliet en de VVV in museum Swaensteyn.  De kaart is geldig tot en met 30 april 2019.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter