De Haagse Hogeschool en GGD Haaglanden gaan samenwerken aan innovatie, onderwijs, professionalisering en praktijkgericht onderzoek in de gezondheidssector. De samenwerking vindt plaats in een zogenaamd ‘Living Lab’, een experimenteerruimte waar onderwijs, onderzoek en praktijk samen aan innovatieve oplossingen werken in een levensechte setting. De samenwerking moet leiden tot het oprichten van een kenniscentrum waar via een meerjarig onderzoeksprogramma samen wordt gewerkt aan innovatie van de beroepspraktijk en samenleving. ,,Deze samenwerking biedt een kans om onze kennis en expertise te combineren. Hierdoor kunnen we echt tot initiatieven voor onderzoek en programma’s komen en de publieke gezondheid in de regio Haaglanden een positieve impuls geven”, aldus Thomas Eckhardt van GGD Haaglanden. Ton van Dijk, Directeur GGD Haaglanden: ,,We beginnen aan een prachtige reis: het samen verder ontwikkelen van innovatieve ideeën naar resultaten.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter