NS heeft nog geen half jaar na de introductie de 100.000e reiziger met NS Flex verwelkomd. Met NS Flex neemt NS drempels weg die reizigers soms ervaren bij het gebruik van de OV-chipkaart. En dat slaat aan. Wie zich aanmeldt voor NS Flex hoeft nooit meer saldo te laden. En ook de verplichte borg van tien of twintig euro op de OV-chipkaart is niet meer nodig. In de NS-app heb je inzicht in de gemaakte reiskosten. De gereisde kilometers per trein, bus, tram, metro en OV-fiets worden maandelijks van de bankrekening afgeschreven.

NS Flex is ontwikkeld samen met Translink en de andere vervoerders en met de hulp van honderden testreizigers. Op basis van de wensen van reiziger blijft men verbeteringen en uitbreidingen doorvoeren. Zo is het nu mogelijk om in de NS-app van klasse te wisselen. Daarnaast wordt gewerkt aan onder meer een alternatief voor Keuzedagen voor 60-plussers en een oplossing voor gezinnen met kinderen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter