Het pand van het voormalige V&D in Leidsenhage, blijft gehandhaafd in de Mall of the Netherlands. Als de winkels die er nu in zitten eruit zijn wordt het helemaal gestript en teruggebracht tot het casco. Daarna wordt het opgenomen in de Mall.

Dat heeft de eigenaar van Leidsenhage en de Mall, Unibail-Rodamco-Westfield, laten weten. Recent sloot in het V&D-pand Bristol de deuren. Favoriet houdt uitverkoop.

De resterende zaken moeten vanuit het pand verhuizen naar Banninglaan, hoek Liguster. Dat deel van de Mall zal in juni klaar zijn. In die hoek komt dan ook de nieuwe Jumbo supermarkt. De houten noodwinkel op het parkeerterrein voor het Fletcherhotel kan dan worden opgegeven.

In Voorburg gaat het gerucht dat de houten noodwinkel van Jumbo zal verhuizen naar het parkeerterrein aan de Marcellus Emantslaan. De Jumbo in winkelcentrum Julianabaan wil al jaren fors gaan renoveren. Het is daarbij de bedoeling dat de ingang van Jumbo wordt verplaatst naar de kant van het Koningin Julianaplein. Op de hoek van de Koningin Julianalaan en de Marcellus Emantslaan zou dan in het huidige Jumbopand, een nieuwe Action komen.

Met de ingang van de Jumbo aan het Koningin Julianaplein zal er daar meer winkelend publiek komen. Nu ligt het plein er vrij doods bij omdat het niet ‘in de loop’ ligt. Ander voordeel: klanten van de Jumbo kunnen  straks voor de deur parkeren. Nu is dat onmogelijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter