Jaarlijks gaan alle meiden van Scouting Satoko Kiatahara onderling de strijd aan tijdens het SatKit Book of Records.  De welpen lieten maar liefst 381 pirouettes achter elkaar zien, de scouts gingen 40 maal in één minuut onder een limbo paal door. Muur zitten was favoriet bij de scouts en lieten sterke bovenbenen zien, 12 minuten. XL speed cups gaf een extra dimensie aan dit spannende spel. Een papieren vliegtuigje legde een afstand af van 9,30 meter. Rond het clubhuis werd in korte tijd 7,50 kilo afval verzameld waardoor het er weer wat schoner uit ziet.
Het record internationaal wisten de scouts te doorbreken door contact te leggen met 2 leden die in Mexico op wereldreis zijn. Danielle en Nizette werden zo zeker verrast. Maak een foto met een zo oud mogelijk iemand was snel gemaakt doordat Leen van 77 jaar diverse klussen rondom het clubhuis aan het uitvoeren was. Dat meiden konden gillen wisten we maar het record van 91 decibel zal niet snel verbroken worden. Spreken de activiteiten die hierboven staan aan? Ga dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken! Elke zaterdag  is men van 10:00 tot 12:00 uut aanwezig op van Ruysdaellaan 97 en op de Stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen. Kijk voor meer informatie op www.satokokitahara.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter