Afgelopen nacht is er in Voorburg opnieuw een voertuig in brand gestoken. Dit maal betrof het een haspelwagen die in de Prins Bernhardlaan geparkeerd stond. De melding over de brandende wagen kwam rond 03.00 uur binnen. De brandweer heeft het vuur geblust; de politie heeft de wagen voor nader onderzoek afgevoerd.

Afgelopen week werd er in de Van Everdingenstraat in Voorburg een ‘verdacht object’ in een kelderbox aangetroffen. De politie werd gealarmeerd door harde knallen binnen en buiten het pand. Het gerucht ging dat het zwaar vuurwerk betrof. Zwaar vuurwerk werd eerder aangeduid als oorzaak van talrijke autobranden in Voorburg en Leidschendam.

Met de actie in de Van Everdingenstraat leek er een doorbraak te zijn in het onderzoek naar de dader of daders van de vele autobranden. Met de brand afgelopen nacht is die hoop de bodem in geslagen. Volgens nog onbevestigde berichten was het afgelopen nacht ook onrustig in de Van Everdingenstraat. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter