Het is een traditie in de Voorjaarsvakantie: SenW organiseert in sporthal De Fluit de Sport-In voor basisschoolleerlingen van 6 tot en met 12 jaar. Sport en Welzijn werd daarbij gisteren ondersteund door enthousiaste instructeurs van lokale sportverenigingen. Er waren diverse sporten mogelijk. Leerlingen konden voor deelname op 7 van de 10 sporten inschrijven. De keuzemogelijkheden waren: badminton, cricket, Goed bezig spel, hockey, honkbal, judo, Krav Maga, tafeltennis, turnen en volleybal. Krav Maga is de Hebreeuwse naam voor zelfverdediging bij een contactgevecht. Het startsein voor de sportdag werd door wethouder van sport Nadine Stemerdink gegeven. Daarna volgde een ‘warming up’ met aansluitend de eerst gekozen sport. De sportdag duurde tot circa 16.00 uur. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter