Nieuws
Politie houdt twee jongens aan bij brand

De politie heeft twee 16-jarige jongens opgepakt in verband met een brand waarbij in de nacht van zondag op maandag een haspelwagen werd verwoest. Rond 03:00 uur ontving de politie een melding dat de aanhangwagen aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg in brand stond. De brandweer heeft de brand vervolgens geblust. De aanhangwagen is in beslag genomen en wordt onderzocht.

Agenten die ter plaatse waren, zagen tijdens de brand een personenauto wegrijden. Zij hielden de auto staande op de Prinses Irenelaan. In de auto zaten twee 16-jarige jongens uit Voorburg. Omdat de bestuurder aangaf geen rijbewijs te hebben en beide inzittenden zich niet konden legitimeren, zijn zij aangehouden. Onderzocht wordt of zij betrokken waren bij de brand.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de brand in de aanhangwagen, of op een andere manier over informatie beschikken over dit incident. Hebt u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Prins Bernhardlaan? Of bent u in bezit van camerabeelden van deze omgeving waarop mogelijk verdachten staan? Neem dan contact op met ons via 0900 – 8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter