Wandelen of fietsen naar Santiago de Compostella, het kan nu met gerichte hulp. Heeft u altijd al gedroomd van een pelgrimstocht naar die stad, ga dan donderdag 7 maart naar Grand Café Dudok, Hofweg 1a in Den Haag. De regio Den Haag van het Genootschap van St. Jacob organiseert dan van 17.00 -19.00 uur haar maandelijkse Café St. Jacques. Op elke eerste donderdag van de maand komen nieuwe en ervaren pelgrims bij elkaar om onder het genot van een drankje te praten over alles wat er komt kijken bij het pelgrimeren. Iedereen die belangstelling heeft om een pelgrimstocht te maken of er al een heeft ondernomen is van harte welkom. Het Genootschap van St. Jacob heeft als doel de belangstelling voor de pelgrimstocht, in heden en verleden, te vergroten en te verdiepen. De regio den Haag omvat de gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Westland, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter