Nieuws
Trainer over vertrek bij Stompwijk’92

Erik van Manen, trainer bij zondag tweedeklasser Stompwijk’92, heeft een nieuwe club gevonden: zaterdag derdeklasser Overbos uit Hoofddorp. Op de site ‘Het Amsterdamsche Voetbal’ legt hij uit waarom hij uit Stompwijk vertrekt, een besluit dat hij al voor de winterstop bekend maakte. ,,Ik heb het heel erg naar mijn zin, had zo voor vijf jaar kunnen bijtekenen, maar mijn ‘ding’ is daar uitgewerkt. Het is een hele kleine dorpsclub en geen verschuivingen binnen de spelersgroep. Daar kan je als trainer prima je gang gaan, maar na drie jaar hebben de spelers je verhaal wel gehoord.” Tegelijkertijd omschrijft Van Manen zichzelf zo: ,,Ik ben echt een clubman, een verbinder tussen senioren en jeugd.’’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter