De politie zoekt getuigen van een voorval dat zich op 26 september 2018 voordeed in winkelcentrum Julianabaan Voorburg. Die dag werd daar een 85-jarige vrouw aangesproken door een man met een grote landkaart. Die vraagt de weg naar Amsterdam. Nadat de vrouw hem die aangewezen heeft, rent hij snel weg. Later blijkt waarom. Hij heeft de pinpas van de vrouw gestolen. Omdat hij al eerder de code van de pas heeft afgekeken toen de vrouw die gebruikte, kon hij met de pas 52800 euro van haar rekening halen.  Dat gebeurde bij verschillende transacties. Op bewakingsbeelden zijn twee mannen te zien die de pas van de vrouw  gebruikten. Zij namen geld op in Voorburg, Veghel, Schoten (België) en Rotterdam. Bel met informatie 0800 – 6070 of anoniem 0800-7000. U kunt ook de WhatsApp 06-10000012 gebruiken of het tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem  (op de foto één van de twee verdachten)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter