De D66 afdelingen Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar organiseren samen discussie- en debatavonden. De eerstkomende bijeenkomst vindt plaats op maandag 18 maart in partycentrum Dekkers Hoeve aan het Essepad in Voorburg. Twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen zal het thema ‘schone mobiliteit in de regio’ centraal staan.

Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde regio’s in Nederland, Europa en zelfs de wereld. Bijna nergens in Europa is de lucht zo vervuild als in Zuid-Holland. Hoe zorgen we dat we niet stil komen te staan en garanderen we tegelijkertijd schone lucht en een fijne woonomgeving voor iedereen? Iedereen is welkom om mee te komen praten of te luisteren. De sessie duurt van 20.30 tot circa 22.30 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter