De formatie Redstone Circus is zondag 3 maart om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. The Redstone Circus is een rockband bestaande uit Monique Sandifort, Eric Maas, Ivo Kuijf, Denise Bunschoten en Jun Lerou. Samen leggen zij de muzikale nadruk op songs die balanceren tussen sexy, melancholie en opgewektheid. In haar korte bestaan timmerde The Redstone Circus al aardig aan de weg en verzorgden zij onder andere optredens in zalen als Paradiso, Paard-café, Waterproof, Carnivale festival, Willem ll en meer. Verder was de band te horen op Pinguïn Radio en 3FM, te zien bij NPO en waren ze genomineerd voor Haagse Song van het jaar 2018. Op zondag 3 maart hoort u muziek van de cd die op 9 maart officieel zal verschijnen.

Daarna zijn in hetzelfde programma om 13.05 uur Philip en Rosita van het duo ‘Standaard’ te gast. Ze komen vertellen over hun muziek. Sinds 2016 vormen Philip en Rosita het muzikale duo ‘Standaard’. Er zijn inmiddels meerder singles en videoclips verschenen, waaronder het bekende zomernummer ‘De Zomer is van ons’ (2017), ‘Jij en ik’ (2018) (naar Spargo’s super-hit ‘You and me’) en ‘Doe ik te jong’ (2017). De muziek van Standaard kenmerkt zich door een groovy, funky, swingende popsound. Daarin zijn invloeden uit disco, late 80’s en 90’s club te horen, maar wel met de sound van nu.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter