De politie heeft de hulp van Omroep West ingeroepen in de zoektocht naar meer informatie over de recente autobranden in Leidschendam-Voorburg. Het opsporingsprogramma Team West heeft gisteravond aandacht besteed aan de autobranden van de afgelopen weken. Als laatste ging in de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari een haspelwagen in vlammen op aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg.

Het is nog te vroeg om te zeggen of alle branden het werk zijn van dezelfde dader(s). De politie hoopt informatie te krijgen van mensen die iets voor, tijdens of na de branden hebben gezien. Ook hoort de politie graag of mensen bewakingscamera’s hebben hangen in de buurt van die plaatsen. Mensen die iets verdachts zien, wordt gevraagd signalementen en kentekens te noteren en direct 112 te bellen. Ook wordt hondenbezitters gevraagd tijdens het uitlaten extra goed om hun omgeving te letten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter