Het afgelopen jaar hebben vier dames van sportcentrum Westvliet meegedaan aan de Muddy Angel Run. Dit jaar worden de zaken veel groter aangepakt en gaat men zelfs met een touringcar naar Spaarnwoude nabij Amsterdam om op 18 mei door de modder te kruipen. De ‘Muddy Angel Run’ is de nummer 1 modderloop voor het goede doel in Europa. De modderloop (Mud Run) is bedoeld voor vrouwen op ieder fitness niveau. Het parcours bij deze loop voor vrouwen is ongeveer 5 kilometer lang en bestaat uit veel grappige en modderige team-hindernissen. Men kan de race hardlopen, wandelen of joggen, en hij is voor jong en oud. Vanuit Westvliet wordt een Angel-team van 50 personen gevormd. Er zijn 50 plekken in de bus. Wees dus op tijd met aanmelden.

Een inschrijving is inclusief drie maanden begeleiding tot aan het evenement; samen deelnemen aan Bootcamp of Functional training; eten en drinken gedurende de dag; T-shirt ‘Westvliet Angel 2019’; Goody bag; Vervoer vanuit Westvliet naar en van de locatie; Ticket voor het evenement ter waarde van 49 euro. Leden betalen €59 , niet leden 169,- De inschrijflijst ligt klaar bij de receptiebalie van Westvliet aan de Westvlietweg 55, of klik hier om je per mail aan te melden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter