Rijkswaterstaat sluit de snelweg A44, ook wel aangeduid als N44, vanuit Leiden richting Den Haag ’s nachts af op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 maar. Dat gebeurt tussen het Transferium ’t Schouw in Leiden en de kruising met de autoweg N14 in Wassenaar. Er worden werkzaamheden verricht aan de verlichting en  de haag op de middenberm wordt gesnoeid. De afsluiting duurt telkens van 21.00 uur ’s avonds tot 05.00 uur ’s morgens.
Maandagnacht 4 maart 2019 worden twee rijstroken afgesloten. In de nacht van dinsdag op woensdag en van woensdag op donderdag gaan alle rijstroken dicht. Weggebruikers richting Den Haag worden omgeleid. Zij moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Verkeer richting Wassenaar wordt omgeleid via Valkenburg (N206) en de autoweg N441 (langs het voormalige vliegveld). Verkeer richting Den Haag wordt naar de A4 gestuurd via de N206 door Leiden. In de nacht van dinsdag op woensdag en van woensdag op rijden er richting Den Haag geen bussen van de HTM over de A44/N44.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter