Nieuws
Schakenbosch wordt Landgoed Voorlei

De verdere uitwerking van de plannen voor woningbouw op Park Schakenbosch in Leidschendam is zover, dat er nu een open dag wordt gehouden. De eigenaar heeft de locatie inmiddels omgedoopt tot Landgoed Voorlei. Zaterdag 9 maart tussen 15:00 en 17:30 uur is er in het Veurhuis (bij de kerk), Veursestraatweg 185, een open dag over de herontwikkeling van dit landgoed voor omwonenden en geïnteresseerden.

Deze middag kan men op elk gewenst moment tussen 15.00 en 17.30 uur op eigen gelegenheid de actuele status van de plannen komen bekijken. Daarnaast kunnen bezoekers, aan de hand van een speciale routekaart die een vooruitblik geeft op de hoofdlijnen van het plan, een rondwandeling maken over het park. Speciaal voor kinderen is er gelegenheid om onder begeleiding te knutselen. Aanmelding vooraf noodzakelijk. Dat moet vóór 4 maart via www.voorlei.nl of www.lv.nl/schakenbosch onder vermelding van Open dag Landgoed Voorlei en het aantal personen waarmee u komt.

Al eerder is bekend geworden dat er 325 woningen komen waarvan tien procent zogenoemde ‘zorgwoningen’. Er zouden ook gezondheidsvoorzieningen op het terrein komen. Er werd zelfs gesproken over een klein regionaal ziekenhuisachtig gezondheidscentrum.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter