Activiteiten
Volop activiteiten bij Woej de Groene Loper

In het Woej wijkcentrum centrum de Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg, zijn elke week volop activiteiten. Een overzicht:

Boetseren: Altijd al willen leren hoe u een eigen mok, vaas, schaal of beeld kan maken? Dat kan bij de boetseerlessen in de Groene Loper onder begeleiding van een docent. Boetseren gebeurt met de hand of spatels en met zuivere witte klei. Na het drogen wordt het geboetseerde afgebakken en kunt u middels glazuur een kleur geven. Iedere maandag van 12.30 tot 14.30 uur. Kosten: € 18,50 per maand.

Bloemschikken: Heeft u ook altijd een eigen bloemstuk willen maken, dan is dit u kans. Onder begeleiding van een docente leert u bloemschikken en geniet u thuis van uw mooie werk. U dient zich vooraf op te geven, uiterlijk de vrijdag voor de Bloemschik in verband met de inkoop van de bloemen. Elke tweede maandag van de maand is er bloemschikken van 10.00 tot 12.00 uur. Voor alle materialen word gezorgd, zelf enkel een mesje en snoeischaar meebrengen. Kosten: € 10,00 per keer.

Biljarten: Houd u wel van een gezellig potje biljart? Dan bent u iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom om een potje mee te spelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk van der Ark, hbvanderark@gmail.com

Soep van de week: Zin in een kop soep met stokbrood? Kom dan op dinsdag van 12.00 tot 13.30 uur gezellig lunchen met andere mensen uit de omgeving. Kosten: € 2,00 per keer.

Power Yoga: U leert op een gezonde manier binnen de eigen grenzen te blijven en beter te luisteren naar lichaam en geest. Door middel van diverse yogahoudingen in combinatie met de ademhalingsoefeningen kunt u volledig tot uzelf komen. Daarnaast helpen de oefeningen kracht en energie bevorderen, wat uw gezondheid ten goede komt en harmonie creëert in uw dagelijks leven. De lessen zijn geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Iedere dinsdagavond van 21.00 tot 22.30 en op woensdagavond van 18.15 uur tot 19.45 uur. Kosten: € 15,00. per maand.

Woej4kids: Elke woensdag is er een leuke activiteit voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Knutselen, bakken, bingo spelen of spelletjes doen en natuurlijk nieuwe vriendjes maken. Kom gewoon langs, aanmelden is niet verplicht. Elke woensdag middag van 14:00 tot 15:30 uur. Kosten: De activiteiten kosten € 0,50 per middag, met uitzondering van de bingo en het bakken. De kosten hiervoor bedragen € 1,-. Woej biedt alle kinderen ook een Woej4kids Doepas. Met deze pas kan uw kind gratis deelnemen aan de activiteiten. De kosten voor het pasje zijn € 2,50 per jaar.

Hatha yoga: Hatha yoga is een rustige vorm van yoga. In deze lessen is er extra aandacht voor de gewrichten bewegelijkheid en spierkracht. De yoga draagt bij aan het oprekken van de spieren het vertragen van het verouderingsproces de bloedcirculatie bevorderen en de spijsvertering verbeteren. Op donderdagochtend is er yoga voor de 55 plusser van 9.15 tot 10.15 uur en van 10.45 tot 11.45 uur. Kosten: € 15,00. per maand.

Broodje van de week: Zou u het ook wel eens gezellig vinden om samen met anderen te lunchen? Iedere vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur wordt er in de Groene Loper een lekkere broodje geserveerd met een toetje na. Kosten: € 2,00 per keer

Eet je Mee: Elke vrijdagavond tussen 17.00 en 18.30 uur wordt er een 3-gangenmenu geserveerd in de Groene Loper. Iedere week wordt er iets anders geserveerd, het menu wordt maandelijks uitgebracht. U weet dus vooraf wat u eet. Als u mee wilt eten dient u zich uiterlijk op donderdag op te geven in verband met de inkopen. Kosten: € 6,00 en met Ooievaarspas € 3,50 per keer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter