Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Kende het vorige weekeinde al een mager programma voor de lokale voetbalclubs (drie van de vijf kwamen in actie), dit weekeinde is het nog een graadje erger dankzij de voorjaarsvakantie. Slechts één ploeg moet de wei in. Zaterdag eersteklasser Forum Sport reist naar Vlaardingen om daar het lokale Delta Sport te bestrijden. Het duel werd al twee keer afgelast vanwege te zware regenval voor het slechte veld aan de boorden van de Maas. De thuisploeg, voorlaatste, heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. De Voorburgers kunnen ze ook goed gebruiken. Bij winst stijgt Forum Sport naar een vierde stek en is het koploper van de middenmoot. Aftrap 14.30 uur. Oorspronkelijk had zaterdag vierdeklasser SEV ook aan de bak gemoeten, uit bij FC Zoetermeer. Die confrontatie werd echter op het laatste moment verschoven naar dinsdagavond 20.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter