Documentairemaakster Nelleke Koop gaat een documentaire maken over het bioritme. Dit doet zij in samenwerking met Witfilm en Omroep Human. Het is van groot belang dat slaapproblematiek (en in het bijzonder het bewustzijn van onze biologische klok) onder een breed publiek begrepen wordt. Haaglanden Medisch Centrum (HMC) werkt daar met het slaapcentrum aan mee. Ben je in de leeftijd tot 40 jaar en voel je je oververmoeid, heb je slaapproblemen en ervaar je de dag alsof je continu een jetlag hebt? Nelleke Koop maakt graag kennis met je. Ben jij oververmoeid? Heb je slaapproblemen en het gevoel alsof je voortdurend een jetlag hebt? Speelt jouw leven (werk/ uitgaan/ social media/ gamen) zich zowel ’s nachts als overdag af? Voor een nieuwe film over problemen met het bioritme, zijn wij op zoek naar mensen die hiervoor in behandeling zijn of zouden willen. We horen graag jouw verhaal, ook als je niet gefilmd wil worden. Herken jij jezelf in dit verhaal? Stuur een bericht naar Nelleke Koop info@nellekekoop.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter