Er komt een nieuw uitkijkpunt Stompwijk om de inlaatwerken, die in technische termen ook wel ‘kunstwerken’ worden genoemd, te bekijken. Vanaf eind maart kan men de artiesten in actie zien vanaf het nieuwe uitkijkpunt ter hoogte van de Meerlaan en Ondermeerweg in Stompwijk. Naast de bouw van het inlaatwerk kan men ook het verbreden van de Ringsloot, het plaatsen van de damwanden en de bouw van de nieuwe fietsbrug bekijken.

Het uitkijkpunt ter hoogte van de Zoetermeerse Rijweg zal op woensdag 6 maart worden verplaatst naar deze nieuwe locatie. Het uitkijkpunt zal goed te bereiken zijn voor fietsers en voetgangers via paden en het tijdelijke fietspad dat binnenkort wordt gerealiseerd (over ongeveer 3 weken). Parkeren bij het uitkijkpunt zal door de relatief beperkte ruimte niet mogelijk zijn. Het is wel mogelijk om te parkeren in de wijk aan de Santhorststraat en Klaverblad (bedrijventerrein).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter