Nieuws
Cliënten Middin maken radioprogramma

Vanaf woensdag 6 maart zijn de radiomakers van stichting Middin wekelijks te beluisteren via Midvliet FM. Middin ondersteunt kinderen, jongeren volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of ouderdomsaandoeningen.

Sinds januari is er in trefpunt ’t Punt in Mariahoeve (Den Haag) van Middin een complete radiostudio ingericht. Een groep enthousiaste cliënten is daar samen gestart met radio maken. Met deze wekelijkse uitzending via Midvliet FM wordt een volgende stap gezet om het radio maken door cliënten verder uit te breiden en hen een groter podium te geven.

Programmaleider van Midvliet FM Will Boesveld zegt: ,,We kijken er enorm naar uit om samen met cliënten van Middin een wekelijks terugkerend radioprogramma te maken. Het is een prachtig initiatief, dit moeten meer luisteraars horen. Op woensdag 6 maart om 15.00 uur vindt het on-air event plaats als officiële feestelijke aftrap voor deze wekelijkse radioshow.”

Doen wat je leuk vindt en waar je kracht ligt is enorm belangrijk, ook voor de cliënten van Middin. Middin Connect radio is tot stand gekomen nadat het idee in 2016 de innovatieprijs bij Middin had gewonnen. Alle medewerkers konden een idee insturen en uit die voorstellen werden drie winnaars gekozen die dit daadwerkelijk tot uitvoer mochten brengen. ‘Rocken op rolletjes’, ‘Michels Muziekmuseum’ en ‘De 10 van’zijn onderdelen van Middin Connect radio. Middin Connect radio is elke woensdag tussen 15 en 16 uur te beluisteren via Midvliet FM.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter