Wethouder Nadine Stemerdink gaat heel vriendschappelijk om met zelf benoemd wijkvertegenwoordiger Ap de Heus. Dat blijkt uit haar antwoord op de vraag van De Heus om een nieuwe inrichting van de speeltoestellen op het terrein aan de Faukenbergestraat. Ap, niet tevreden met dat antwoord, deed ons haar mail toekomen:

,,Hi! Zoals toegezegd heb ik nagevraagd wanneer speeltuintje Halewijnlaan/Faukebergstraat op de planning staat. Dat staat voor 2023/2024 op de planning. We maken een planning op basis van de levensduur (12-15 jaar) van de speeltoestellen. Er is gekeken naar de technische staat van de huidige speeltoestellen op de Halewijnlaan/Faukebergstraat en op basis daarvan is geen enkele reden om de investeringen naar voren te halen. Als we dat zouden doen, dan betekent dat trouwens ook dat er elders in de gemeente speeltuintje(s) naar achteren worden geschoven. En wat Sanja al zei, als het speeltuintje wordt opgeknapt, dan worden daar de buurtkinderen, scholen, etc., bij betrokken. Elk speeltuintje in onze gemeente wordt ontworpen door de gebruikers en dat is echt heel erg leuk! Groet, Nadine.”

Uiteraard is Ap niet tevreden met dit antwoord. ,,Er is om de 150 meter een speelgelegenheid voor de buurtkinderen in Voorburg-Noord, waar in alle  speeltuintje in  Voorburg-Noord  goed aangekleed zijn met veel speeltoestellen.  Dat komt omdat het de grootste wijk is  met de meeste inwoners  van Leidschendam-Voorburg. Nou zie ik hier tot mijn verbazing dat er maar 1 glijbaan is en 3 banken om te zitten. De bewoners hebben zelf als alternatief  zelf twee  schommels opgehangen aan een boom. Dit kan je geen speeltuin noemen.”

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter