Op dinsdag 5 maart geeft Quartet Quinetique bestaande uit Vera van der Bie en Peter Grond op viool, Adriaan Breunis op altviool en Jur de Vries op cello, een lunchconcert in Theater Ludens Feithplein Voorburg. Aamvang 12.30 uur. Toegangsprijs acht euro.

Quartet Quinetique is altijd in beweging en op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen. De laatste jaren heeft Quinetique zich toegelegd op concerten waarbij de muziek geïnspireerd is op de locatie en omstandigheden. De leden schreven voor de ‘Vroege Vogelconcerten’ stukken over vogels waarbij ook de vogels zelf in speciale improvisatiegedeeltes de gelegenheid kregen zich eens goed te laten horen. Ook stonden ze onder een metershoge berg van grind waarbij het industriële benadrukt werd.

Tijdens dit lunchconcert bestaat het programma uit een selectie van deze bestaande en ook enkele nieuwe stukken. Aangezien deze locaties niet aanwezig zijn in de concertzaal zullen essentiële delen hiervan worden meegenomen naar de zaal zodat u zich toch in een andere wereld kunt wanen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter