De vaste luisteraar van 89.3 Radio West heeft het vast al gehoord: op vrijdag 22 februari had Sjaak zijn laatste doordeweekse uitzending van Broodje Bral. Maar West raakt  hem niet helemaal kwijt, want vanaf zaterdag 9 maart is  Broodje Bral elke zaterdag van 12.00-14.00 uur te horen op Radio West.

Dat Sjaak het erg druk heeft als theatermaker, columnist, cabaretier, conferencier en alleskunner is duidelijk. En daarom is het voor hem bijna niet meer combineren met een dagelijks twee uur durend live programma.  Sjaak: ,,Ik hou van radio, helemaal stoppen is voor mij geen optie; daar is het veel te leuk voor. Ook op zaterdag blijf ik een programma maken met veel humor, lekkere muziek en gesprekken vol vrolijkheid. Ook al lunch ik nu niet meer iedere dag met mijn luisteraars, dat ene broodje op zaterdag zal extra lekker smaken.”

Tot begin april zal op de werkdagen tussen 12.00-14.00 uur een tijdelijk programma worden uitgezonden. Justin Verkijk, altijd al vaste invaller voor Sjaak, presenteert dan Broodje West. Achter de schermen wordt een nieuw programma voor de werkdagen voorbereid, waarvoor de makers  benieuwd zijn naar wat de luisteraar op dat tijdstip zou willen horen. Meedenken kan via een mailtje naar de  hoofdredactie

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter