In het onderzoek naar de autobranden en vernielingen in Leidschendam en Voorburg zijn zaterdag 2 maart drie verdachten aangehouden, zo heeft de politie bekend gemaakt. De drie, van 18, 19 en 22 jaar oud, worden verdacht van meerdere brandstichtingen. De verdachten zitten vast en zitten in alle beperkingen, wat inhoudt dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Om die reden is de politie voorlopig terughoudend met het delen van informatie over deze aanhoudingen.

Mogelijk komt hiermee een eind van de lange reeks van branden en ontploffingen die de gemeente sinds de jaarwisseling teisteren. Er zijn diverse auto’s en busjes in brand gestoken en brievenbussen opgeblazen. Zaterdag deed de politie een inval in de Van Everdingenstraat in Voorburg, waarbij een auto in beslag is genomen. Eerder werden in dezelfde straat een auto en een politiewagen in brand gestoken.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter