Nieuws
Eigen vereniging LHBTI+ studenten

Den Haag is een studentenvereniging rijker. Het betreft de eerste LHBTI+ vereniging voor de hofstad. H.G.S.V Philautia is er voor alle LHBTI+ studenten van het mbo, hbo en de universiteit, dus ook uit Leidschendam-Voorburg. De vereniging biedt de studenten de kans om elkaar te ontmoeten in ontspannen sfeer. In 2019 organiseert Philautia ook andere activiteiten zoals eettafels, film- en spelletjesavonden. De activiteiten zijn niet alleen voor LHBTI+ studenten, maar is toegankelijk voor alle jongeren. Philautia staat voor zichzelf en elk ander te accepteren voor wie zij zijn. Tweewekelijks heeft de vereniging een borrel op locatie in Den Haag. Nadere gegevens via facebook. H.G.S.V. staat voor Haagse Gay Studenten Vereniging. De naam Philautia komt van een Grieks concept af. Philia is Grieks voor liefde. Philautia betekent dat je ook van jezelf houdt. De filosofie hierachter is dat de liefde voor anderen pas begint wanneer jezelf accepteert en liefhebt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter