Eindelijk heeft Avalex een oplossing gevonden voor de volle afvalcontainers. Meteen wordt daarmee het probleem van het illegaal dumpen van grofvuil aangepakt. Er is gestart met een testopstelling bij een aantal containers aan de Prinses Beatrixlaan in Voorburg. Via een straalverbinding wordt de situatie rond de containers voortdurend gemonitord. Bij een volle container wordt direct een wagen naar de betreffende plek gedirigeerd. Bij het plaatsen van grofvuil kan de dader via een microfoon worden opgeroepen zijn troep meteen weer mee te nemen. Ook worden videobeelden opgeslagen om afvalterroristen later aan te pakken. De buurt kan de nieuwe containerparkjes meteen herkennen aan de grote schotelantenne, die in de nabijheid is opgesteld. Grapje natuurlijk. Ook hier gaat het gewoon om achtergelaten grof vuil.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter