Een kleine feestje in het Huygenskwartier: er is weer een ondernemer opgestaan die in de Herenstraat een zaak durf te openen. En dat zelfs in het ‘lege’ deel tussen de Rozenboomlaan en de Van Schagenstraat. Pauline Beaumont heeft op 1 maart haar zaak NOI Conceptstore geopend. op nummer 63. Het assortiment bestaat uit damesmode, accessoires en woondecoratie. Pauline: ,,Ik heb daar kapitaal voor nodig. Daarom start ik een personal crowdfunding voor NOI. Een deel heb ik via familie en vrienden gegenereerd, maar ik heb nog ongeveer 50.000 euro nodig om het concept optimaal neer te kunnen zetten. Wie wil mij een stukje verder helpen?”  Bezoekers van de winkel krijgen in ieder geval gratis een persoonlijk kleding- of interieuradvies. (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter