Het Oranjefonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dé dag waarop vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. Opwww.nldoet.nl zijn uiteenlopende klussen te vinden en activiteiten waarvoor men zich kan aanmelden. Alleen, met vrienden, sportteams, bedrijven, familie of serviceclubs, iedereen kan meedoen.

Binnen Leidschendam, Voorburg en Stompwijk zetten tientallen organisaties op 15 en 16 maart hun deuren open. Vrijwilligers met groene vingers kunnen de tuin gezellig maken bij de woonzorgcentra Prinsenhof (Juliana van Stolberglaan, Leisdschendam) en Schoorwijck (Zaagmolenstraat Leidschendam). In Stompwijk kun je Stichting Dorpshuis helpen met het organiseren van een lunch  of help Scouting Pius XII (Prins Hendriklaan Leidschendam) met het verven van het clubhuis. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele klussen waaruit je kunt kiezen.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde van onze samenleving en veel sociale initiatieven. Tijdens NLdoet kun je kennismaken met vrijwilligerswerk en zelf ervaren hoe leuk het is. Met jouw hulp worden er die dag klussen opgepakt waar de vrijwilligersorganisatie normaal niet aan toe komt. Vragen? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt www.vrijwilligerspunt.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter